PlanetBIO - Spletna trgovina z ekološko superhrano. Le zakaj bi predelali in obdelali nekaj, kar nam je narava ponudila v tako popolno obliki?
PlanetBIO - Spletna trgovina z ekološko superhrano

Preskoči v glavno vsebino »

SI
EU

Prijava na eNovice

 

SLADILA IN SOLI

 1. 3,99 €

  Kristalna himalajska sol se pridobiva v solnih rudnikih pod Himalajo. Je fino mleta in ne vsebuje nobenih primesi ali dodatkov.

  7,99 €

  Ekološka lucuma v prahu je odlično naravno sladilo s prijetno aromo. Primerna je za sladolede, slajenje kosmičev, smoothie-jev, sadnih solat ipd.

   
   

  4,39 €

  Ekološki kokosov sladkor je visoko energetski naraven vir hrane (glikemični indeks: 35) in narejen iz ročno rezanih sladkih in vodenih cvetov z vrha kokosove palme (tradicionalna Indonezijska proizvodnja).

  7,35 €

  Kokosov sladkor je popolnoma naravni sladkor, pridobljen z izparevanjem soka mladih socvetij kokosove palme. Ima nežen okus po karameli, zato predstavlja odlično alternativo običajnemu sladkorju.

 1.  
   

  13,99 €

  Ekološki yacon sirup - sladki prebiotik (v obliki sirupa) se večinoma uživa surov, mi pa ga poznamo predvsem v obliki sirupa, prahu in rezin. Ko gomolje poberejo iz zemlje, jih posušijo, razrežejo in pazljivo zmeljejo v prah, ali pa iz njih iztisnejo sirup.

 

Moja košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna.

Poštnina

Znesek poštnine: 5,00 €.

Znesku v košarici dodajte še 20 € in si zagotovite brezplačno poštnino.
Potrebujete pomoč pri naročanju? 041 848 424Brezplačna dostava ob nakupu nad 20 €